"Порошенку краще мовчати, щоб не зурочити": Астролог розповів, коли Україні дадуть безвіз

Якщо Порошенко щось говорить про безвізовий режим, то зазвичай це не збувається. Тому президенту краще просто утримуватися від подібних заяв.

Влад Росс. Фото: скріншот з відео.

З астрологічної точки зору Україні "вже давно" повинен був бути наданий безвізовий режим з Євросоюзом; сьогодні процес гальмують чергові вибори у Франції. Про це "Обозревателю" розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

Коментуючи заяву президента України Петра Порошенка про те, що безвізовий режим з Євросоюзом буде надано найближчим часом, він сказав: "Я оптимістично дивлюся на такий прогноз, але мені здається, ситуація знову може затягтися. Якщо Порошенко щось говорить про безвізовий режим, то зазвичай це не збувається".

Росс підкреслив: "Астрологічно ми давно повинні були мати безвіз, точно так же, як астрологічно і війна на Донбасі повинна була закінчитися". Разом з тим він припустив, що головною перешкодою для надання Україні безвізового режиму буде позиція Франції, особливо напередодні чергових президентських виборів. "Соціалісти хочуть їх виграти або хоча б отримати хороший результат, тому, швидше за все, каменем спотикання для нас поки буде Франція", - сказав він.

"Взагалі, нам повинні були дати безвіз ще в минулому році, але через Францію ми до сих пір його не маємо. Тому що є одна країна, яка цього не хоче", - додав астролог.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...