Пошкоджено майже 90% помешкань: ЗМІ розповіли про масштаби руйнувань від вибухів у Калинівці

На щастя, всі люди живі.

Вибухи в Калинівці. Ілюстрація:Апостроф

Найбільше від вибухів арсеналу в Калинівці Вінницької області постраждали жителі довколишнього села Павлівка. Про це повідомляє місцеве видання 20 хвилин, посилаючись на сільського голову Віктора Кособуцького, передають Патріоти України.

За його словами, один будинок знищений повністю - в нього потрапив снаряд, і "там нічого відновлювати".

"Решта 80-90 відсотків сільських будинків теж потребують ремонту. В одних вибиті вікна, в інших - двері, по-третє - зруйнована покрівля. А є будинки, де пошкоджені і вікна, і двері, і дах. В школі пошкоджені всі вікна і двері ", - зазначив Кособуцький.

За його словами, на щастя, люди всі живі. Принаймні, на ранок, 27 вересня, у нього немає інформації про загибель людей від вибухів артилерійських снарядів.

Голова залишився в селі, разом з людьми. Евакуював сім'ю і повернувся до Павлівки для організації роботи з надання першої допомоги потерпілим.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...