Пошлите их на ***: Расторгуєв, Кобзон і Пельш про свою поїздку "агітбригадою" до Сирії

Лідер російського гурту "Любе" вилаявся, спростовуючи повідомлення української розвідки про нібито його виступи у Сирії.

Микола Расторгуєв. Фото:vz.ua

Російські артисти Йосип Кобзон і Микола Расторгуєв спростували повідомлення української розвідки про те, що вони виступлять в Сирії перед російськими льотчиками. Про це повідомляє РСН, зазначають Патріоти України.

"Пошліть їх на ***. Поїздки ніякої немає", - заявив лідер групи "Любе" Расторгуєв. А Кобзон у свою чергу повідомив, що готовий приїхати до Сирії і виступити перед російськими льотчиками, але поки такої можливості немає.

"Я б із задоволенням виступив, якби була можливість. Там виступав уже Олександр Маршал, він з гітарою ходив по наметах. Але для мене і для мого репертуару потрібно звукове обладнання, якого зараз ще немає в Сирії, на аеродромі", - сказав артист .

За його словами, він обов'язково поїде до Сирії, якщо буде така можливість.

"Розвідка України дезінформована. Я готовий приїхати, незалежно від української розвідки, тому що я завжди готовий підтримати наших хлопців, де б вони не знаходилися", - заявив Кобзон.

У свою чергу Валдіс Пельш заявив наступне "Зараз мова про мою поїздку до Сирії не йде. При чому тут Міноборони України, яке воно має відношення до моїх справ?

Напевно, це найбільш насущні справи, які чекають їх зараз. Нехай вони ними займаються і надалі, нічого проти не маю", - прокоментував шоумен.

Нагадаємо, в повідомленні української розвідки йшлося про те, що до Сирії відправлять зірок російської естради, які через санкції західних країн істотно обмежені в гастролях за кордоном.

"До складу" агітаційних бригад "попередньо включені К. Ернст, В. Пельш, В. Ільїн, Л. Якубович, І. Кобзон, Н. Бабкіна, О. Газманов, Д. Майданів, Валерія, П. Гагаріна, Н. Расторгуєв , а також групи "Кватро", "Фабрика" і "Віагра", - повідомляли українські розвідники.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...