"Послали на три букви, іроди": Журналіст розповів, як росіян принижують в НАТО

Заходів, які дозволено відвідувати росіянам, зовсім небагато. І в будь-який момент по ходу можуть сказати - залишіть приміщення.

Роман Бочкала. Фото: соцмережі.

Членів російської делегації не раді бачити в Центрі управління операцій НАТО, а переміщатися по будівлі росіянам можна лише в супроводі, як засудженим з конвоїром. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

"Навесні 2014 Альянс вирішив припинити будь-які стосунки з РФ. Її представників попросили негайно вийти із залу. Мовою дипломатів - послали на три букви. Довелося звільнити і кабінети в Центрі управління операцій. Після себе росіяни залишили купу жучків. Тепер заходити в Центр має право тільки глава місії. І його водій, якщо закортить в туалет", - пише Бочкала.

Ходити по будівлі аташе може тільки в супроводі - як засуджений і конвоїр. "Заходів, які дозволено відвідувати, зовсім небагато. І в будь-який момент по ходу можуть сказати - залишіть приміщення. Коли мова йде про Росію, від європейської толерантності в офісі НАТО не залишається і сліду. А як інакше? Якщо тіло п'яне і буянити, як з ним розмовляти? Тіло потрібно ізолювати і протверезити. Тіло ізолювали. Але тверезішати воно не хоче. При цьому Кремль всіляко намагається відносини з НАТО відновити", - підкреслив журналіст.

За його словами, в Брюсселі розуміють: нікуди Росії не дітися. "Просто ізолювати її глобально питання не вирішить. Отримаємо другу Північну Корею, тільки величезних розмірів. Але і своїх принципів НАТО не порушує. І за це респект. Перше, що чує російська делегація під час рідкісних спільних мітингів - ви окупували Крим і ми цього ніколи не визнаємо. Поверніть те, що вкрали", - повідомив Бочкала.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...