Потримали й відпустили: Екс-нардеп Шепелєв вийшов із СІЗО

Шепелєва звільнено з російського СІЗО! Через бездіяльність ГПУ та Мінюсту в його екстрадиції в Україну. А воно їм треба? Ще повернеться да розкаже, хто ж дійсно організував його втечу з Київського СІЗО два року тому, - Сергій Старенький.

Олександр Шепелєв. Фото google.com

Підозрюваного в низці тяжких злочинів екс-нардепа Олександр Шепелєва, який два роки тому втік до Росії, звільнили в СІЗО. Про це повідомив колишній голова Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький у Facebook, передають Патріоти України.

«Шепелєва звільнено з російського СІЗО! Через бездіяльність ГПУ та Мінюсту в його екстрадиції в Україну. А воно їм треба? Ще повернеться да розкаже, хто ж дійсно організував його втечу з Київського СІЗО два року тому», — написав він.

За інформацією Старенького, за своє звільнення український бігляк заплатив росіянам 10 млн дол.

Нагадаємо, народний депутат Верховної Ради 5 і 6 скликань Олександр Шепелєв у ніч проти 6 липня 2014 року втік до Росії з київської лікарні швидкої допомоги, де перебував на лікуванні після екстрадиції з Угорщини за запитом ГПУ.

Його підозрюють, зокрема, у розкраданні коштів банку "Родовід" у 2009 році шляхом зловживання службовим становищем та замовному вбивстві полковника МВС Єрохіна в 2006 році, а також декількох епізодах усунення конкурентів.

У березні 2015 року він був затриманий у Москві та поміщений в СІЗО до вирішення питання про екстрадицію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...