Зникла з донькою та водієм: Поліція запідозрила дружину екс-депутата з Сум у його вбивстві

Зараз правоохоронцям місцезнаходження жінки невідоме.

Анатолій Жук. Фото:Trust.UA

Дружина колишнього депутата Сумської міськради Анатолія Жука може бути причетна до його вбивства. Про це заявив перший заступник глави Нацполіціі В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

"Також одна з версій - до вбивства екс-депутата може бути причетна його дружина. Після першого допиту вона зникла, її місцезнаходження невідоме. Також зникла її дочка і водій. Зараз ми проводимо активні оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження цих людей", - розповів він.

Аброськін зазначив, що на даний момент поліція розглядає кілька версій цього злочину. Зокрема, слідчі також розглядають версію замовного вбивства через громадську діяльність загиблого.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...