Повії залишилися без роботи: У Москві валютні позичальники перекрили центральну магістраль

Позичальники протестують біля банку "ДельтаКредит".

Протестувальники у Москві. Фото: www.toptj.com.

На акції в середу, 27 січня, зібралося близько 20 осіб. Поруч знаходяться близько 20 представників поліції, передають Патріоти України з посиланням на Дождь.

Двох учасників вже затримали, інших поліція стягнула з дороги. Зазначимо, що позичальники протестують біля банку "ДельтаКредит". За словами одного з її учасників Вадима Єрьоміна, вони зібралися біля будівлі банку ще в обід, о 14:00. Чекали на зустріч з керівництвом установи до 18:00.

Пропозиція представників банку - розглядати кожну ситуацію індивідуально - не влаштувала присутніх, тому вони вирішили вийти на акцію. За словами очевидців, раніше на акції налічувалося до 100 осіб.

Раніше повідомлялося, що в Москві позичальники банку "ДельтаКредит", які вимагають реструктуризації валютних кредитів, привели під стіни центрального офісу банку на Бутирському Валу дітей, одягнених у тюремні роби.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...