Повний відчай терористів у зоні АТО: Бойовики відступають з околиць Горлівки та обстрілюють власні локації (карта, відео)

Терористи покинули форпост та обстріляли власні селища, щоб намагатись стримати великий наступ Української армії

Терористи відступили: всі чекають на великий наступ ЗСУ. Фото з сайту "Депо"

Терористи відступають з Микитівки та обстрілюють селище в якості профілактики від українських штурмовиків. Також вони стріляють по Зайцевому, Глибокій, Микитівці, Гольмі та житловому сектору Новгородського (територія Торецької міської ради). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Депо".

За словами місцевих жителів, людей у рядах бойовиків зовсім не вистачає, і вони підтягують техніку в Горлівку. Серед "ДНР"-івців йдуть чутки, що українська техніка готова до наступу та стоїть біля Майорська, Торецька та Зайцевого.

Для оборони терористи зробили форпост у районі колишнього Микитівського ртутного комбінату. За даними волонтерів, там знаходиться артилерія. Відбувається ротація. На постійній основі бути у форпості бойовики не можуть через забруднення. Ще нещодавно основні сили бойовиків, які заходили туди на ротацію, дислокувалися у Микитівці. А тепер Микитівку обстрілюють терористи, що означає: з даного селища вони відступили.

У мережі з'явилося відео, яке доводить, що обстріли Микитівки йдуть з боку Горлівки: руйнування будинків зі східного боку видно дуже добре, при чому - з великокаліберної артилерії.

Також потерпає від обстрілів Горлівка: на днях зламано одразу 80 трансформаторів. В місті постійно говорять про наступ ЗСУ, який наближається.

У Зайцевому ворожа артилерія також відступила.

Висновків кілька: по-перше, наша армія проводить дуже вдалі операції, по-друге, у терористів не вистачає сил на утримання позицій. Про повний відчай бойовиків каже той факт, що обстрілюють вони навіть власні локації, витрачаючи майже всі російські снаряди, аби хоч якось намагатись стримати наступ ЗСУ.

На щастя, бойовикам відомі далеко не всі плани та можливості нашої армії, - сюрпризи від ЗСУ будуть для них справжньою несподіванкою.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...