Повстанці у Дагестані вбили офіцера ФСБ та поранили кількох спецназівців

Серед поранених виділяють трьох співробітників МВС та 5 офіцерів спецназу.

Дагестан. Фото: assalam.ru.

За результатами антитерористичної операції в Карабудахкентському районі Дагестану російські силовики ліквідували 9 осіб, винних в нападі на силовиків та цивільних. Новину повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

За словами російських силовиків серед втрат визначаються один офіцер ФСБ, та вісім осіб зазнали поранення. Серед поранених виділяють трьох співробітників МВС та 5 офіцерів спецназу. Силовиками зазначається, що на місці бойового зіткнення було віднайдено велику кількість зброї та боєприпасів до неї. Також було знайдено кілька гранат, СВД та кілька гранатометів.

Місцева влада стверджує, що антитерористична операція досі триває, співробітники всіх відомств обшуковують всю навколишню територію де ймовірно можуть переховуватись терористи. Нагадаємо, раніше у суботу, 18 червня 2016 року, в Нальчику ввели режим контртерористичної операції. Силовики шукатимуть членів бандитського підпілля.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...