"Позорище": Арестович прокоментував чергове падіння російського винищувача

РФ втрачає вже другий літак в результаті однієї і тієї ж поломки.

"Адмірал Кузнєцов". Фото: відкриті джерелаУкраїнський військовий експерт Олексій Арестович прокоментував падіння російського винищувача Су-33 при здійсненні посадки на авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов" в результаті обриву аерофінішера. Про це Арестович повідомив у своїй статті для "Апострофа", передають Патріоти України.

Нагадаємо, 14 листопада неподалік від "Адмірала Кузнєцова" через технічну несправність звалився в море винищувач МіГ-29КР. За словами Арестовича, РФ втрачає вже другий літак в результаті однієї і тієї ж поломки, що не лише свідчить про неготовність росіян до перекидання авіаносця до Сирії, але і про те, що вони не вміють застосовувати складну військову техніку, яка знаходиться у них на озброєнні.

Експерт зазначив, що РФ направила "Адмірал Кузнєцов" до Сирії виключно для того, щоб це показати в ЗМІ. Арестович додав, що половина літаків авіаносця літають з російської авіабази "Хмеймим", щоб уникнути інцидентів при зльоті і посадці з "Адмірала Кузнєцова".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...