"Практично кожна дурепка має можливість, не реєструючись, пропіарити себе", - журналіст про вибори президента РФ

Ксенії Собчак не потрібно піаритися заявами про участь у президентських виборах, але для її співгромадянок вони - неабияка можливість.

Олександр Невзоров. Фото: 24СМИ.

Президентські вибори у РФ росіянки використовують для піару. Про це російський публіцист Олександр Невзоров заявив у ефірі телеканала "112 Україна", передають Патріоти України.

"Зараз узагалі-то практично кожна дурепка має можливість, не реєструючись (бо ще ніяких актів реєстрації кандидатів не було) і жодним чином не маючи якихось серйозних амбіцій і бажання у цьому брати участь, вона просто піарить себе", – сказав він.

Ситуацію із журналісткою Ксенією Собчак, яка заявила про участь у виборах, Невзоров назвав "абсолютно інакшою". "Якщо Ксенія, яка не потребує слави, не потребує нагадування про себе, розуміє, що у Росії зараз сказати багато правдивих речей можливо, тільки перебуваючи у статусі кандидата у президенти, то на усіх цих дрібних дамочок я б не рекомендував звертати увагу. Не цікаво", – заявив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...