Працюють шпигуни: Терористи готують наступ під Авдіївкою, - розвідка

Найближчим часом планується посилення тактичної групи зі спробою захоплення вигідніших позицій поблизу промзони для створення тактичної переваги над силами АТО.

Ілюстрація:24tv.ua

Російські найманці готуються до наступу під Авдіївкою. Для цього вони готують ДРГ, шпигують та переходять з мобільного на дротовий зв`язок. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Повідомляється, що найближчим часом планується посилення тактичної групи та спроби захоплення більш вигідних позицій поблизу промислової зони для створення тактичної переваги над силами АТО.

"Заплановано вихід двох ДРГ противника. У районі Донецького аеропорту відмічено застосування безпілотних літальних апаратів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у відомстві зазначають, що посилюються заходи із забезпечення прихованого управління військами: на західній околиці Ясинуватої здійснюється відновлення кабельних ліній зв’язку, які були пошкоджені у результаті бойових дій. Особовому складу категорично заборонено використовувати мобільний зв’язок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...