"Працював штатним вбивцею ФСБ": Стало відомо, ким був перший чоловік вдови Вороненкова

Виявилось, що минуле Марії Максакової не можна вважати абсолютно респектабельним.

Марія Максакова. Фото: Вокруг ТВ.

Колишній цивільний чоловік вдови вбитого в Києві екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова – відомий російський кримінальний авторитет. Про це в ефірі "5 каналу" заявив політичний експерт Бачо Корчілава, передають Патріоти України.

"Перший чоловік Максакової (Марія Максакова – дружина Вороненкова) є авторитетним "злодієм в законі" в Російській Федерації. Це її цивільний перший чоловік ... Його вважають штатним вбивцею ФСБ", – розповів експерт.

За його словами, вбивство Вороненкова свідчить про те, що "необхідно змінити систему". "Коли система слабка, завжди бувають такі шторми. Це не вирок системі, але це напевно черговий сигнал сісти і задуматися над тим, як треба все змінити", – сказав Корчілава. Він наголосив, що у будь-якої системи, навіть найкращої, бувають збої, "але в нас це починає перетворюватися на систематичну річ".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...