Правоохоронці на Дніпропетровщині затримали злодіїв, які крали каналізаційні труби разом з фекаліями (фото)

Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що зловмисники в буквальному сенсі виривали труби із землі.

Фото:dnepr24.com.ua

У Дніпропетровській області співробітники правоохоронних органів отримали сигнал про крадіжку труб. Про це пише Dnepr24, передають Патріоти України.

Як повідомляють співробітники поліції, на території Покровського району Кривого Рогу, невідомі зловмисники викрали сімдесят метрів труб. Примітно, що труби були частиною каналізаційного колектора. Прибулі на місце події правоохоронці встановили, що зловмисники в буквальному сенсі виривали труби із землі.

В результаті фекалії, які перебували в трубах, зливалися прямо на землю. Завдяки оперативному реагуванню на виклик, правоохоронцям вдалося затримати зловмисників по гарячих слідах.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...