Президент України в Давосі побився з віце-прем'єром Росії, - ЗМІ

На традиційній зустрічі президента РФ і членів уряду Володимир Путін розкрив деякі деталі спонтанних і вкрай «неформальних» переговорів.

Юрій Трутнєв. Фото: online-e.ru.

На економічному форумі російського віце-прем'єра і президента України довелося рознімати. Як виявилося, глава російської делегації не на жарт схльоснувся з президентом України Петром Порошенком. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ua-reporter.com.

На сніданку для глав делегацій, закритому для преси, виникла конфліктна ситуація, в якій брали участь російський віце-прем'єр, президент України Петро Порошенко і навіть генсек НАТО Єнс Столтенберг. Ситуація дійсно була гостра. Глави делегацій України і Росії сиділи недалеко один від одного, починалася розмова мирно. Але градус дискусії підвищувався, в підсумку Трутнєв і Порошенко навіть схопилися зі своїх місць.

- Перейшли на особистості. Встали, схопили один одного за предмети одягу. Довелося навіть розтягувати, - розповіло джерело в російській делегації.

Варто відзначити, що Юрій Трутнєв, як і Володимир Путін, захоплюється східними єдиноборствами. Він володіє п'ятим даном карате-кекусинкай і практично щодня тренується. Після заходу Порошенко залишив зал раніше Трутнєва. Про ситуацію стало відомо сьогодні. На традиційній зустрічі президента і членів уряду Володимир Путін розкрив деякі деталі спонтанних і вкрай «неформальних» переговорів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...