Прямо під час виступу: За загадкових обставин загинула французька співачка

Дехто стверджує, що співачку вдарило електричним струмом.

Барбара Велденс. Фото: РБК.

У четвер, 20 липня, стало відомо про раптову смерть 35-річної французької співачки Барбари Велденс. Вона померла 19 липня під час свого виступу в церкві містечка Гурдон на південному заході Франції. Там проходить музичний фестиваль Léo Ferré. Новину передають Патріоти України.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що Барбара померла від раптової зупинки серця. Однак поки не зрозуміло, чим вона була викликана. Дехто стверджує, що співачку вдарило електричним струмом. Поліція розслідує обставини інциденту.

Як повідомляється на сайті співачки, в лютому вона випустила свій дебютний студійний альбом Le grand H de l'homme. Він був тепло зустрінутий критиками. У минулому році Барбара Велденс перемогла в конкурсі молодих талантів на фестивалі Жака Бреля. Їй було вручено приз Pic D'Or. Також вона отримала нагороду «Відкриття естради» академії Шарля Кроса.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...