"Про надію, кохання та дружбу": У Києві заспівали пісень з АТО (відео)

У столичному Жовтневому палаці пройшов гала-концерт пісень, створених учасниками АТО та волонтерами.

Концерт у Києві. Фото: скріншот з відео.

У Києві, в Жовтневому палаці, відбувся концерт “Пісні народжені в АТО”. Військові презентували перший та єдиний диск пісень, написаних у донбаських окопах. Разом з військовими на одній сцені виступили зірки української естради: “Друга ріка”, Олексій Горбунов, “OT VINTA”, Світлана Тарабарова, Віктор Павлік та інші. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на “Урядовий портал”.

Кожен боєць співав про надію, кохання та дружбу. На концерті були присутні сім’ї військових, волонтери та прихильники фестивалю військових пісень. Протягом трьох місяців бійці записували пісні у професійній студії. Диск з піснями вже випущено, тираж становить 3 тисячі екземплярів.

Ідея записати диск військових пісень з’явилася після фестивалю “Пісні народжені в АТО”. Його Дніпровська ОДА разом з обласною асоціацією воїнів організували в травні. До диску увійшли майже три десятки авторських пісень наших воїнів, а також пісні українських виконавців Світлани Тарабарової, волонтера Христини Панасюк та групи “Tarantinos”, які прозвучали на фестивалі “Пісні народжені в АТО”.

«Ми вирішили провести презентацію в центрі столиці нашої країни, щоб всі мали змогу почути пісні наших бійців, які були написані на фронті. Хлопці хочуть розповісти нам в піснях те, що переживали на війні. Адже пісні допомагали їм переживати ті страшні хвилини. Наші бійці вже дали концерти в інших обласних центрах України», – зазначив радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...