Прогноз не дуже надихає: Розвідка США повідомила, скільки триватиме війна на Донбасі

Насильство вздовж лінії зіткнення, ймовірно, залишатиметься обмеженим до рівня невеликих боїв, хоча Росія зберігає готовність до ескалації конфлікту.

Військова розвідка США прогнозує, що бойові дії вздовж лінії зіткнення на Донбасі триватимуть до наступного року. На цьому наголосив у доповіді перед Комітетом Сенату США з питань Збройних сил директор Агентства військової розвідки Пентагону генерал-лейтенант Вінсент Стюарт, передають Патріоти України із повідомленням на "Укрінформ".

"Конфлікт на сході України між підтримуваними Росією сепаратистами і українським урядом, очевидно, збережеться протягом наступного року, в той час, як надії повної імплементації Мінських угод затьмарюються", - наголосив у своїй заяві керівник розвідки Пентагону.

Він зауважив, що Росія "навряд чи відмовиться від дестабілізуючих дій на Донбасі". Водночас, Україна, очевидно, також не виконуватиме політичні елементи Мінської угоди, поки Росія не виконає свої зобов'язання щодо встановлення безпеки. "Насильство вздовж лінії зіткнення, ймовірно, залишатиметься обмеженим до рівня невеликих боїв, хоча Росія зберігає готовність до ескалації конфлікту", - зауважив глав розвідки Пентагону.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...