Проковтнути докази не встигла: Детективи НАБУ затримали суддю під час отримання хабара (фото)

Служителька Феміди вимагала хабар у приватного підприємства за винесення уточнюючого рішення на його користь у справі про вилучення органами Державної фіскальної служби в цієї компанії 13,5 тонн пального.
Вилучені у судді гроші. Фото: прес-служба НАБУ.

Служителька Феміди за винесення рішення на користь приватного підприємця свої послуги оцінила у 1000 євро. І була затримання під час отримання хабаря. Новину передають Патріоти України.

Затримали суддю Броварського міськрайонного суду Київської області детективи НАБУ спільно зі співробітниками Департаменту захисту економіки Національної поліції України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, йдеться у повідомленні прес-служби НАБУ.

Як встановило слідство, служителька Феміди вимагала її у приватного підприємства за винесення уточнюючого рішення на його користь у справі про вилучення органами Державної фіскальної служби в цієї компанії 13,5 тонн пального. За таке рішення вона вимагала 1000 євро.

Служительку Феміди затримано за підозрою у скоєнні злочину, кваліфікованого за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України "Одержання хабара". Покарання за цієї статтею – позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. За місцем роботи та проживання судді проводяться невідкладні слідчі дії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...