"Промахнулись": Терористи помилково обстріляли власні позиції, з передової тікають цілі підрозділи, - розвідка

Бойовики поспішно залишили позиції біля Новоазовська та Горлівки.

Терористи втекли з передової через помилковий обстріл своїх позицій. Ілюстрація:uapress.info

Два підрозділи бойовиків втекли з передової через помилковий обстріл бойовиками своїх позицій. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

"13 лютого помилковий артилерійський обстріл по своїх військах змусив передові підрозділи 9 окремого мотострілецького полку (Новоазовськ) і 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) залишити позиції, рятуючись втечею", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що поряд із збільшенням обстрілу позицій Збройних сил України та населених пунктів на території, контрольованій Україною, зростає кількість помилкових ударів противника по своїх позиціях і цивільних об'єктах на підконтрольній бойовикам території.

"Підтверджено, що 10 лютого російські артилеристи 1 АК потрапили в школу в населеному пункті Вільне (Красноармійський район)", - уточнили у відомстві.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...