"Пропаганда по-лугандонськи": Полонений бойовик розповів, як та для чого обстрілює будинки мирних жителів

Житлові будинки в Донецьку обстрілюють мобільні групи терористів - «щоб викликати ненависть до Нацгвардії і ЗСУ у мирного населення».

Донецьк після обстрілів. Фото: korrespondent.net.

Захоплений під Широкиним силами АТО в полон бойовик в ході допиту зробив зізнання щодо обстрілів мирних жителів на окупованих територіях. Новину повідомив волонтер Максим Іванищев, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

«Один з узятих вчора вночі в полон бойовиків "ДНР", позивний «Матрос», зізнався, що житлові будинки в Донецьку обстрілюють мобільні групи терористів - «щоб викликати ненависть до Нацгвардії і ЗСУ у мирного населення», - повідомив Іванищев.

Жителі «ЛДНР» тепер, за словами волонтера, повинні нарікати на терористів, якщо снаряди руйнують їхні будинки. Ось, зазначає він, як діє «українська пропаганда». «Так, що громадяни домбасяни і лугандони, якщо в ваш будинок ненароком втрапить снаряд і відітне вам руку чи ногу - знайте, це просто ідеологічна робота ваших люмпенів-вождів і їх кураторів з Росії», - висловився Іванищев.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...