Пропагандисти Путіна "ковтають сльози": Через урізання бюджету телеканал Life згортає діяльність - ЗМІ

Із 18 серпня російський пропагандистський телеканал покине частина співробітників, яка займалася виробництвом новин.

Ілюстрація:http://glavcom.ua

Російський пропагандистський телеканал Life припиняє своє існування в нинішньому вигляді – він більше не випускатиме новинних сюжетів. Про це в коментарі виданню РБК заявили два джерела, ознайомлені з планами керівництва Life, передають Патріоти України.

Із 18 серпня канал покине значна частина співробітників, яка раніше займалася виробництвом новин.

Акціонер і гендиректор холдингу News Media Арам Габрелянов, у структуру якого входить Life, розповів, що такі зміни не означають, що канал буде закриватися. "Ми припиняємо передачу новин сюжетами", – підкреслив він.

За словами Габрелянова, на каналі залишаться стріми (потокові трансляції основних подій), які будуть транслювати, зокрема, у кабельних мережах.

Він назвав причиною змін бажання публіки дивитися тільки онлайн важливих новин. Габрелянов додав, що редакційна політика сайту від цього не зміниться.

За даними джерела РБК, частина співробітників Life переходить у нові проекти, у які інвестував Габрелянов останнім часом.

Інтернет-видання LifeNews.ru було створено у вересні 2009 року на базі інформаційно-розважального ресурсу Life.ru. Ресурс позиціонував себе як новинний таблоїд. 18 квітня 2016 року сайт видання закрився, а ресурси було перенесено на сайт Life.ru.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...