Прощавай "Шахтар"? Луческу зробили таку пропозицію, від якої важко відмовитися

Федерація футболу Румунії все ще сподівається, що Луческу стане тренером збірної.

Мірча Луческу. Фото: sport-xl.org.

Румунський футбольний чиновник розповів про те, що головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу може змінити роботу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на gsp.ro.

Радник президента Федерації футболу Румунії Развана Бурляну Андрій Вочин повідомив, що головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після Євро-2016 може очолити збірну Румунії. "Федерація футболу Румунії все ще сподівається, що Луческу стане тренером збірної. Говорити про ймовірність цього складно, тому що після того, як зі збірної пішов Піцурке, вже була домовленість між нами і Луческу. І тоді шанси, що сторони домовляться, становили близько 90 відсотків.

Коли Резван Бурляну приїжджав в Україну, Луческу попросив його привезти всю документацію. Я займався всім, що просив Луческу - звітами матчів, DVD, всією інформацією. Лише я знаю, яку інформацію я надавав. Луческу був майже готовий погодитися. Він обговорював це з Ахметовим, після чого ті 10 відсотків, що залишалися, збільшувалися на користь "Шахтаря".

Я знаю, що були переговори. Містер Луческу весь цей час дуже близький до національної збірної. Він приїжджав до тренувального табору і спілкувався з Ангелом Іорданеску. Це було перед матчем з Північною Ірландією", - сказав Вочин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...