"Просто фашисти": Звільнені із полону бійці АТО назвали головних катів в "Л/ДНР"

Зі слів звільнених, у підвалах терористів ще залишилися українські військові.

Наталя Юсупова. Фото: скріншот з відео.

До українських заручників в катівнях "Л/ДНР" найгірше ставилися так звані донські козаки. Про це в ефірі ObozTV розповіла волонтер Наталя Юсупова, передають Патріоти України.

"Багатьох тримали перші півроку в підвалах. Кажуть, що найстрашнішими, хто там катував і знущався були донські козаки. Кажуть, що вони якісь фашисти. Я так розумію, що в основному всі хлопці трималися на рівні. Не дай Боже через це пройти. Я уявляю, що це було жахливо", - додала вона.

Також волонтер повідомила, що зі слів звільнених, там ще залишилися українські військові. "Найстрашніше, що там ще залишилися наші хлопці. Ось одних забрали, вони кажуть, що залишалося ще 5 осіб", - зазначила Юсупова.

Також вона повідомила, що механізм обміну українським полоненим був невідомий. "Просто зайшли, сказали:" ти, ти і ти". Напевно, там якісь свої переговори були", - підсумувала Юсупова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...