Просто ганьба: Поліції на Полтавщині обіцяли позашляховики MITSUBISHI ОUTLANDER, а купили російські "Ниви" (фото)

Десять авто, які закупили за кошти Управління поліції охорони в Полтавській області, розподілили між профільними підрозділами охорони Полтавського, Кременчуцького і Лубенського відділами поліції.

Поліцейським закупили російські "Ниви". Фото: Новини Полтавщини.

У Полтавській області назріває скандал. Місцева влада закупила силовикам нові авто, які не тільки морально і технічно застаріли, але і виробляються в Росії. Як говориться в повідомленні на комунальному ресурсі «Новини Полтавщини», місцевим полісменам урочисто вручили десять автомобілів «Нива» - російські застарілі Ниви ВАЗ 2121. Новину передають Патріоти України.

Поліцейським управління поліції охорони ГУ НП в Полтавській області пафосно і урочисто вручили ключі від нових службових ВАЗів біля адмінбудівлі Полтавської ОДА. Красиві промови зачитали перший заступник голови ОДА Андрій Пісоцький та начальник Департаменту поліції охорони Нацполіціі України Сергій Будник.

Десять авто, які закупили за кошти Управління поліції охорони в Полтавській області, розподілили між профільними підрозділами охорони Полтавського, Кременчуцького і Лубенського відділами поліції. На них будуть охороняти підприємства нафтогазового комплексу.

Примітно, що вітаючи поліцейських, Пісоцький сказав, що "поліція охорони повинна мати сучасну техніку і автомобілі». Чому при цьому їм вручали автомобілі застарілої морально і технічно марки та ще й виробництва країни-агресора, замгубернатора Полтавщини не сказав. У будь-якому випадку підвищена прохідність і невисока ціна "Ниви" в цьому плані - не аргумент. Раніше обіцяні поліції новітні гібридні кросовери Mitsubishi Outlander PHEV не тільки потужніші, але і набагато економніші.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...