"Просто моральні уроди!": Мережі обурив інцидент з могилами бійців АТО в Кривому Розі

Вночі вандали повалили пам'ятник Іллі Гайдука і зігнули пам'ятну дошку на могилі Геннадія Дощенка.

Могили бійців АТО. Фото: "Фейсбук".

Користувачі соціальних мереж обурені оскверненням в ніч на 30 липня невідомими вандалами в Кривому Розі пам'ятників на могилах бійців АТО Іллі Гайдука і Геннадія Дощенко. Про це на своїй сторінці у Facebook написала сестра Іллі – Іляна Гайдук, передають Патріоти України.

"У Кривому Розі вночі сепари-вандали повалили пам'ятник Іллі Гайдука і зігнули пам'ятну дошку на могилі Геннадія Дощенка!.. думками повертаюсь в той час, як вирішувалось питання місця поховання хлопців, перших загиблих в Кривому Розі. Я говорила, дуже вмовляла!! хоронити на алеї слави, не на кладовищі, а біля церкви, де запропонували нам отці, під їх охороною!

З нами тоді розмовляли представники влади, які дуже доходчіво поясняли, що не можна ховати в місті, через води і тому подібне, це 100 % були відмовки, я взнавала, всі ці питання можна було вирішити. Просила зробити військове кладовище! За це на мене руку підносив воєнком, бо я наважилась подумати, що ще будуть загиблі!", - написала жінка.

Зазначимо, що Ілля Гайдук загинув у літаку Іл-76, який 14 червня бойовики збили над Луганським аеропортом. Геннадій Дощенко був бійцем "Правого сектора" і загинув 17 червня 2015 року в зоні проведення АТО. В коментарях люди висловлюють своє обурення діями вандалів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...