"Просто продажна с*ка. Це діагноз": Колишня соратниця Януковича розлютила українців

Заява Ганни Герман, яка вважає, що не варто злити угорців і тому треба змінити закон, не залишилася непоміченою українцями.

Ганна Герман. Фото: 112 Україна.

Заява вірної соратниці втікача з України Віктора Януковича і в минулому його особистого прес-секретаря Ганни Герман про скандальний закон "Про освіту" викликала обурення у користувачів соціальних мереж. Новину передають Патріоти України.

Так, 16 жовтня, під час ефіру на одному з українських телеканалів екс-регіоналка заявила, що ухвалення закону, згідно з яким представники національних меншин повинні вивчати в школах українську мову, - "це помилка України". "Треба негайно зробити дві речі: внести поправки в цей закон, ухвалити їх і звільнити із роботи людей, які ініціювали таку редакцію цього закону", - сказала вона.

Висловлення Герман, яка вважає, що не варто злити угорців і тому треба змінити закон, не залишилося непоміченим українцями. Політтехнолог Олексій Голобуцький припустив, що угорська праворадикальна партія "Йоббік" може запропонувати їй представляти політсилу в Україні.

"Оновленій Герман (яка заявляє, що не робила пластичних операцій і ми всі в це віримо), теж не подобається закон про освіту. Каже, мовляв, не треба дратувати угорців. Думаю, Йоббік може її вже робити своїм представником в Україні. Старанна..." - написав він у Facebook.

"Просто продажна с*ка. Це діагноз. Не лікується", - обурилася Лариса Руденко. "Ганя Йоббіківна в образі", - посміялася Алла Білецька. А Олег Береговий залишив лаконічний коментар: "Вона просто конч*на".

У свою чергу Анатолій Шкляренко запропонував "послати" екс-регіоналку "туди, де Макар телят не ганяв". Не обійшли стороною користувачі мережі і зовнішність Герман, яка, як відомо, неодноразово вдавалася до пластичної хірургії.

"Вона вже з операціями на макаку стала схожа", "Вона після операції і стала схожа саме на Йоббіка", - сміються фоловери Голобуцького.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...