"Просто шаленію від нього!": Іноземні гості "Євробачення" вже встигли полюбити сало (відео)

Продавці сміються, що називають сало дуже по-різному: і "піг" (англійською pig – свиня), і "хрю-хрю".

Американцю сало дуже сподобалось. Фото: скріншот з відео.

"Євробачення" посилило конкуренцію між ресторанами і фаст-фудами в центрі Києва. Торговці їжею конкурують не лише в цінах, але й у знанні іноземних мов і привітності до клієнтів. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

"Усе дешево. Це дешева країна", - радіє турок Юфік. Українці з ним не згодні. "Вище середнього ціни", - кажуть вони. Американець Девід набрав на чотирьох: суп, м'ясо і делікатес – сало. "Шаленію від нього", - зізнається він. І додає, що в США за такі гроші не попоїсти навіть найдешевшу їжу. "20 баксів – це дешево", - радіє він.

Сало в іноземців узагалі в фаворі. Продавці сміються, що називають його дуже по-різному: і "піг" (англійською pig – свиня), і "хрю-хрю". На близьких до фан-зони площах Поштовій та Михайлівській за шматочок сала правлять 2-4 гривні, за сало з хлібом – 5, картоплю з салом – 20. Вода на 5-10 гривень дорожча, ніж у супермаркеті. Кава ж коштує, як в усіх центральних районах Києва: біля 25 грн за склянку лате чи капучіно. Пиво дозволили продавати лише два дні тому. "Іноземці не розуміють, коли нема пива. Я кажу: нема пива. Вони питають: чому? Кажу: Кличко! Кличко бореться з алкоголізмом", - розповідає продавець.

Усередині фан-зони поїсти можна від 30 до 120 гривень за страву. Українські салати заїдають іспанськими десертами і запивають бельгійським шоколадом. Торговці кажуть, що є все, аби тільки платили. "Можна готівкою, можна в іноземній валюті, можна розраховуватися також безконтактно. Це не грає ролі", - твердять вони. І відзначають, що дякують іноземці тільки українською.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...