Просто в мене хобі таке: Насіров пояснив свою присутність на інавгурації Трампа

Чиновник заявив, що його запросили колишні колеги по роботі, тому він і поняття не має, скільки коштував пропуск на церемонію.

Насіров пояснив, що він вже давно є прихильником Трампа. Фото: РБК.

Глава державної фіскальної служби України Роман Насіров заявив, що був присутнім на інавгурації Трампа і є одним із його шанувальників. Вартість квитка він назвати не зміг, так як на церемонію був запрошений своїми колишніми колегами. Новину повідомляють Патріоти України із посиланням на Пресу України.

За словами очільника ДФС, на той момент він якраз перебував у відпустці, тому вирішив прийти на інавгурацію новообраного президента США. Він відзначив, що є його прихильником, тому старається не пропускати подібні події. «Так, я є прихильником Дональда Трампа. Був у відпустці у Сполучених Штатах, цікаво було подивитися цю визначну подію у світі на сьогоднішній день. Хобі, намагаюся стежити за цим», - розповів Насіров.

Проте, назвати справжню вартість квитка, яка за даними різних джерел коливається від кількох тисяч до сотень тисяч в американській валюті, він так і не зміг. Чиновник заявив, що його запросили колишні колеги по роботі, тому він і поняття не має скільки коштував пропуск на церемонію.

«Мене запросили. Перебування на інавгурації нового президента США було вже оплачено, тому я не знаю, скільки це коштує. Не думаю, що там така велика вартість. Вважаю, що квиток на інавгурацію коштує 200-300 доларів», - заявив він.

Слід відзначити, що раніше повідомлялося про майже сотню присутніх на інавгурації Трампа українських політиків. Проте, пізніше з’явилася інформація про те, що більшість з тих, хто начебто був присутній на урочистій церемонії, збрехали заради прикриття своїх прогулів в Раді.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...