Просто "забув"? Екс-керівник столичної СБУ приховав інформацію про приватну клініку дружини в елітному районі Києва

​У декларації Степана Грещука виявили недостовірні відомості.

Степан Грещук. Фото:http://www.segodnya.ua/

Колишній керівник Головного управління Служби безпеки в Києві і Київській області Степан Грещук незадекларував стоматологічну клініку дружини і подавав недостовірні відомості про автомобіль. Про це повідомляється в проекті "Декларації" на сайті Bihus-info, передають Патріоти України.

Електронні декларації працівників СБУ зараз є засекреченими. У декларації Грещука за 2015 рік відомості про внесок дружини до статутного капіталу відсутні. Однак його дружина - Олена Риндіна, є засновницею і керівником ТОВ "Дентера-Плюс", яка займається стоматологічною практикою.

Згідно з інформацією з сайту компанії, клініка знаходиться в житловому комплексі бізнес-класу "Новопечерські Липки". Відповідно до виписки з реєстру МВС, в червні 2014 року Степана Грещук придбав новий автомобіль Mercedes-Benz E 350 CDI, проте в деклараціях чиновник вказав застарілу модель - Е 320.

Купівля обійшлася йому більш ніж в мільйон гривень, що за тодішнім курсом становило близько $90 тис . У 2013 році дружина Грещука Олена Риндіна стала власницею нового BMW 328I. Зараз авто цієї моделі коштує близько $25 тис.

Крім того стало відомо, що Грещук живе в елітному будинку на Хрещатику, 27-Б. Квартира записана на його сестру Галину, проте в своїх деклараціях Грещук промовчав про своє проживання в цьому будинку. Відзначається, що Степан Грещук був звільнений з посади керівника СБУ Києва і області в травні 2017 року. Інформація про його нове призначення поки відсутня, а на його колишню посаду призначено Сергія Семочка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...