Провокації продовжуються: у зоні АТО доповіли про загострення ситуації (відео)

Вночі російсько-терористичні війська обстрілювали українські позиції, в тому числі, зі зброї, що заборонена Мінськими домовленостями.

Штаб АТО заявляє про загострення ситуації в зоні АТО. Ілюстрація:nv.ua

Впродовж ночі проросійські бойовики обстрілювали наші позиції, застосовуючи при цьому також зброю, заборонену Мінськими домовленостями. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог вів вогонь по наших опорних пунктах в Пісках, Опитному, Красногорівці та Мар’їнці. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО на офіційній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Неспокійно було й на Світлодарській дузі, де по нашим бійцям, що тримають позиції неподалік Троїцького та Зайцевого противник вів вогонь великокаліберних кулеметів, а в районі Майорська – з гранатомета.

На Маріупольському напрямку бойовики з мінометів, протитанкового ракетного комплексу обстріляли наш опорний пункт неподалік Талаківки, а в районі Старогнатівки ворог застосував 120-мм міномет.

На Луганському напрямку противник з автоматичного гранатомету вів вогонь в районі Золотого. За минулу добу зафіксовано 69 випадків порушення режиму "повної тиші" проросійськими бандитами" - сказано в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...