При виконанні бойового завдання на Донбасі український військовий загинув внаслідок підриву, - штаб АТО

У штабі наголосили, що поранення дістали двоє українських військових, один із яких постраждав під час перевірки мінного поля.

Ілюстрація:ONLINE.UA

У зоні збройного конфлікту загинув український військовослужбовець. Про це у Facebook інформує прес-центр штабу АТО у зведенні станом на 18.00, зазначають Патріоти України.

"На донецькому напрямку упродовж дня зберігалася тиша. Незважаючи на це, під час виконання бойового завдання з перевезення майна внаслідок підриву загинув український військовослужбовець. Ще один наш захисник під час перевірки мінного поля отримав осколкові поранення", – ідеться в повідомленні.

За даними прес-центру, за добу було зафіксовано три обстріли українських позицій. Вогонь бойовики відкривали на луганському напрямку, у районі населених пунктів Троїцьке, Луганське та Новозванівка. Під Новозванівкою поранили українського бійця.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...