При виконанні службових обов'язків: Мінборони повідомило про загибель бійця ЗСУ

Військовослужбовець був поранений у шию осколком внаслідок пробиття броні башти танка.

На Яворівському полігоні. Фото: ukrreal.info.

У Львівській області під час навчань на Яворівському військовому полігоні загинув військовослужбовець. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, передають Патріоти України.

"Сьогодні, 17 вересня, вночі на Яворівському полігоні під час нічних навчань загинув солдат Андрій П. За попередньою інформацією, від осколкового поранення в шию. Наразі тіло загиблого перебуває в морзі. Співчуття рідним і близьким", - написав Зінкевич.

Як повідомляє прес-служба оперативного командування "Захід", вогнепального поранення військовослужбовець зазнав внаслідок пробиття броні башти танка. "На місці події силами медичної роти бригади було надано першу медичну допомогу та організовано евакуацію в медичний заклад. На жаль, під час здійснення евакуації військовослужбовець помер у кареті швидкої допомоги", - йдеться у повідомленні прес-служби.

З'ясування обставин продовжується. Відповідно до наказу командира військової частини призначене службове розслідування. Керівництво оперативного командування, командування військової частини висловило співчуття рідним і близьким.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...