Приборкання Ким Чен Ина: Москва злякалась нашестя - на Далекий Схід перекидаються війська (відео)

Потяги із військовою технікою рухаються в напрямку Приморського краю через Хабаровськ і були помічені місцевими жителями на Далекому Сході.

На Далекий Схід перекидають військову техніку. Фото: скріншот з відео.

Президент РФ Володимир Путін послав війська на кордон Росії із Північною Кореєю після того, як з'явилися побоювання, що США будуть атакувати КНДР. Подібні страхи можуть хвилю біженців у разі ядерної війни. Про це пише DailyMail, у розпорядженні якого опинилося відео поїздів із танками та іншою військовою технікою, які вирушили до кордону між РФ та КНДР, передають Патріоти України.

Потяги із військовою технікою рухаються в напрямку Приморського краю через Хабаровськ і були помічені місцевими жителями на Далекому Сході. Туди ж рухаються і військові вертольоти. Китай теж направив на південний кордон 150 тисяч солдатів, щоб теж справитися при потребі із потоком біженців.

Російський військовий представник Олександр Гордєєв відмовився повідомити точні причини переміщення військ та обладнання. Проте джерела видання таки наголошують, що такі рухи пов'язані із корейською кризою.

Додамо, що недалеко від Північної Кореї розміщений морський порт Владивосток, де РФ має величезну військову силу. Якщо США ударить ракетами по ядерних об'єктах КНДР, радіоактивна хмара досягне Владивостоку протягом двох годин.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон і Пекін спільно працюють над врегулюванням ситуації щодо ядерної програми КНДР. Радник з національної безпеки США Герберт Раймонд МакМастер заявив, що зараз вже існує консенсус, в тому числі і з Китаєм, про те, що подальші ракетні випробування Північної Кореї не можна терпіти.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...