Приїхали на "літні канікули": До окупованого Донецька прибули курсанти з Казанського війського училища

Зачинателі агресії РФ на Донбасі керувалися гаслом "Найкраще - дітям". Тільки уявлення про "найкраще" досить викривлені.

Корпус Казанського військового училища. Фото google.com

Командування ЗС РФ використовує бойові дії на тимчасово окупованих територіях сходу України для отримання практичних навичок курсантами артилерійських училищ. Про це повідомляє прес-служба ГУР, передають Патріоти України.

"Для проведення занять з управління вогнем артилерії та практичної стрільби в підрозділах окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ прибули офіцери та курсанти Казанського вищого артилерійського командного училища", - повідомили в ГУР.

Казанське вище артилерійське училище (військовий інститут) імені маршала артилерії СРСР Михайла Чистякова базується в столиці Татарстану місті Казань за адресою вул. Октябрський городок, 25.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...