Прийшли снігопади: Через погіршення погодних умов в Одесі припинили роботу трамваї та тролейбуси (фото)

На лініях продовжує роботу снігоочисна техніка.

На території Одеси в результаті погіршення погодних умов припинили свою роботу чотири трамвайних і два тролейбусних маршрути. Відповідну інформацію надала прес-служба комунального підприємства "Одесміськелектротранс", передають Патріоти України.

Відзначається, що причиною припинення роботи маршрутів стало погіршення кліматичних умов. З цієї причини була припинена робота трамвайних маршрутів № 1, №19, №20 та №27, а також тролейбусних маршрутів № 2 та №14.

У прес-службі додали, що на лініях продовжує роботу снігоочисна техніка.

Синоптики стверджують, що рясний мокрий сніг буде йти по всій Україні 17-19 січня. На цьому тижні погода в Україні буде складною і нестійкою. З 16 січня будуть морози, а на сході і півдні почнуться інтенсивні опади.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...