"Приношу извинения перед жителями Украины за свой идиотизм": Хакери зламали сайт "ДНР", потроливши терориста Захарченка

Окрім сайту так званого "республіканського телеканалу" самопроголошеної "ДНР", також зламано більше 10 інших сайтів агресивної російської пропаганди.

Скрін відеоУкраїнські хакери зламали сайт "республіканського телеканалу" самопроголошеної "ДНР", приурочивши це до Дня Конституції України. Про це розповіли на сторінці "Inform Napalm Україна" у Facebook, передають Патріоти України.

"У рамках операції #opDay28 до Дня Конституції України впорснули сироватку правди т. зв. "першому республіканському телеканалу" терористичної організації "ДНР". Також зламано більше 10 інших сайтів агресивної російської пропаганди", - йдеться в повідомленні.

"Поки Захід висловлює заклопотаність, а офіційні структури займають позицію "хлопчиків для биття", ми ведемо свою боротьбу за примушення агресора до миру... і якщо Росія стала країною-терористом, то право бути суддею належить кожному громадянину світу!" – йдеться в заяві хакерів.

На сайті телеканалу бойовиків з'явилося нібито звернення ватажка ДНР Олександра Захарченка, в якому говориться таке:

"28 червня Україна святкує чергову річницю прийняття Конституції України. Але тепер це свято затьмарене конфліктом на Донбасі, який ми, неповноцінні придурки, розв'язали і призвели до численних порушень конституційних прав нормальних громадян.

Я змушений визнати, що, незважаючи на ту роботу, яку проводять моя придуркувата прес-служба і вірні мені шелудиві пси МДБ ДНР, весь світ бачить, що ми почали гратися не у своїй пісочниці, від чого страждає і гине мирне населення Донбасу. Правда така, що Рашка вкотре нас підставила і нашими руками намагається віджати після Криму ще і Донбас.

Я особисто прошу вибачення перед всіма жителями України за свій ідіотизм і сподіваюся, що ця річниця Конституції України стане переломним етапом у відносинах Донбасу зі своєю Батьківщиною - Україною! Всупереч рашистській пропаганді ми вилікуємось від шизофренії, і на території Донбасу переможе Український Конституційний лад!"

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...