Принц Чарльз перебирає на себе обов'язки Єлизавети II

Пост глави Співдружності націй не переходить у спадок, тому в разі смерті королеви Великобританії не міг автоматично перейти її синові.

Принц Чарльз Уельський стане главою Співдружності націй після королеви Єлизавети ІІ. Фото:alondon.netНаступним главою Співдружності націй після королеви Великобританії Єлизавети II стане її син, принц Чарльз. Про це повідомляє Sky News, передають Патріоти України.

Таке рішення було прийнято лідерами країн співдружності на саміті, що проходить в резиденції британських монархів у Віндзорському замку. Кандидатуру принца Чарльза в якості свого офіційного наступника запропонувала сама королева Єлизавета II.

Співдружність націй є добровільним об'єднанням суверенних держав, до якого входять Великобританія і майже всі її колишні колонії і протекторати. В даний час Співдружність налічує 53 члени.

Пост глави Співдружності націй не переходить у спадок, тому в разі смерті королеви Великобританії не міг автоматично перейти її синові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...