Припливли: Жириновський заявив, що місце нардепа від "Самопомочі" Семенченка у божевільні

Одіозний політик також заявив, що Семенченка можна вважати терористом, бо він "пішов проти чинної влади".

Жириновський пообіцяв "розорити Україну". Фото: ZN.ua.

Під час прямого ефіру політичного ток-щоу на одному з пропагандистських каналів лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив про образу на українську владу через те, що у позовній заяві до Міжнародного суду ООН він згадується у якості спонсору тероризму на Донбасі, передають Патріоти України.

У зв’язку з цим політик повідомив, що має намір «розорити Україну», подавши проти неї аналогічний позов. Жириновський зазначив, що у 2014 році проти нього було порушено кримінальну справу за допомогу терористам через надання допомоги бойовикам окупованих територій на Донбасі. Голова ЛДПР назвав позов Києва до Гаазького суду соромом для всієї української правової системи.

За його словами, Міжнародний кримінальний суд в Газі розглядає справи терористів - тих, хто вбиває і здійснює акти насильства. У якості прикладу політик, зокрема, навів Сирію і Україну, назвавши одного з ініціаторів торгової блокади Донбасу Семена Семенченка «хворою людиною».

«Усі, хто взяли зброю і знищують населення, ведуть боротьбу з чинною владою - ось вони терористи. Всі ці батальйони, які діють на території України ... Ось цей Семенченко. Значна частина з них - просто хворі люди. Їхнє місце в божевільні» , - заявив скандальний депутат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...