"Привіт" зі Львова: Гори сміття знайшли на дорозі у Броварському районі Київщини (фото)

Сміття на Броварщині справді зі Львова. Тут і старі шкільні зошити, підписані дитячими почерками, і де є чітке посилання – Львів. Ще є пакети від "Нової пошти", де адресат доставки товару – теж Львів.

Фото:Facebook

Невідомі звалили купу сміття просто на дорозі у Броварському районі. Серед непотребу є зошити і документи з львівськими адресами. Про це у facebook повідомив Анатолій Гаркуша, інформують Патріоти України.

"2 квітня, або вночі, або рано вранці невідомий вантажний автомобіль вивернув зі свого кузова купу сміття. Сталося це на бетонці, котра веде до залізничної платформи Велика Димерка метрах у 200-х від дороги Велика Димерка (Парникова) – Гоголів", - написав очевидець.

Він відзначив, що до цього ганебного процесу долучені щонайменше кілька осіб.

"Одне бидло наказало вести сміття – цікаво, воно і безпосередньо вказало адресу, де його висипати? Інше бидло сіло за кермо й поїхало, а потім на дорозі підняло кузов. Він тупо, як і належить бидлоті, виконав вказівку чи наказ", - обурився Гаркуша.

"Нехитре дослідження... навряд чи дають підстави для сумніву – сміття на Броварщині справді зі Львова. Тут і старі шкільні зошити, підписані дитячими почерками, і де є чітке посилання – Львів. Ще є пакети від "Нової пошти", де адресат доставки товару – теж Львів. Автор сам це бачив на власні очі", - додав Гаркуша.

Він відзначив, що навряд чи це "свіжий" привіт від міста Лева. "Присутні висловили версію, що маємо ближчий адресат – вітання Великій Димерці з Рудні. Нещодавно Броварщину вже сколихнув "сміттєвий" скандал.

Живе у Рудні досить відома людина Володимир Фролов. Люди скаржилися у багато інстанцій, що саме він на приватній території прийняв чимало тонн львівського сміття. Скарги практично ні до чого не привели. Бо у нас закон, як з’ясувалося, не діє. Вплинути на так званого підприємця, який захотів і прийняв у себе сміття, неможливо. Приватна ж територія!", - підсумував Гаркуша.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...