"ПС" пояснив стрілянину на курорті Закарпаття контузією своїх бійців

Стало відомо, що заклад на Закарпатті, де сталася бійка, належить мешканцям Донецької області, і більшість персоналу, що там працює - теж мешканці Донеччини.

Готель "Хата магната", де стався конфлікт. Фото:pmg.ua

Боєць "Правого сектора" з позивним "Літун" прокоментував конфлікт 10 січня в Закарпатті на туристичній базі "Хата Магната" курорту "Драгобрат" між бійцями ПС і охоронцями, заявивши, що один з бійців був контужений в зоні АТО. Текст повідомлення розмістив у своєму Facebook командир ДУК "Правий сектор" (ПС) Андрій Стемпіцький, передають Патріоти України.

"На" Драгобраті "у Закарпатті стався конфлікт між групою бійців ДУК ПС і охороною" Хати Магната ", до якої підключилася певна кількість місцевих жителів. В результаті в даний час затриманий друг "Хорват"- начальник оперативного штабу (один з організаторів і перший офіційний командир 5-го ОБАТ ДУК ПС, поранений у боях з окупантом), друг "Біс" - командир тринадцятого запасного батальйону ДУК ПС (Київ), воював в Донецькому аеропорту, де був контужений в бою з російським спецназом, і ще троє бійців", - заявив боєць ПС.

"Літун" не виключає, що конфлікт міг виникнути і на побутовому грунті.

"І "Хорват", і "Біс" були контужені і поранені на війні, тому їхня психіка особливо чутлива до будь-яких негативних подразників. Але точну інформацію матимемо пізніше. Пишуть, що використовувалась вогнепальна зброя, з натяком, що нашими бійцями, тільки чомусь -то кульові поранення у наших хлопців.

Ніхто з нас від хлопців не відмовляється, як уже багато хто прогнозує. Це наші побратими і що б не сталося - ми сім'я. Будь-які труднощі пройдемо разом. Все необхідне робиться. А хто відмовився від побратимів публічно, той нехай потім і в очі їм дивиться", - йдеться на сторінці голови ДУК ПС.

Також через деякий час Андрій Стемпіцький опублікував інформацію про власників готелю, де сталася стрілянина.

"ЦІКАВЕ ДОПОВНЕННЯ ДО ІНФОРМАЦІЇ ПРО КОНФЛІКТ. На даний момент стало відомо, що заклад «Хата Магната» належить жителям Донецької області з м. Красноармійськ, більшість персоналу також з Донецької області. Зареєстровано заклад на Андрійченко Ірину Юрївну та Канюка Ігоря Івановича за адресою 85300, Донецька область, м. Красноармійськ, вул. Добропільська, буд. 2." _ написав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...