Пукач озвучив нову версію вбивства Гонгадзе і розказав про викрадення Андрія Шевченка

За словами Олексія Пукача, вбитий журналіст працював на іноземну розвідку та планував викрадення відомого футболіста.
Олексій Пукач. Фото: УНІАН.

Колишній начальник департаменту зовнішнього спостереження Міністерства внутрішніх справ Олексій Пукач, який засуджений до довічного ув'язнення за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, кардинально змінив свої свідчення у цій резонансній справі. Про це повідомляє Ліга, передають Патріоти України.

За словами Пукача, вбивство Гонгадзе не було навмисним і повинно розглядатися як вбивство з необережності. У той же час колишній генерал зазначив, що на слідстві він обмовив себе, оскільки "на нього здійснювався сильний тиск з боку спецслужб і політичних функціонерів".

Також Пукач заявив, що убитий у вересні 2000 року Георгій Гонгадзе нібито був причетний до підготовки викрадення відомого футболіста Андрія Шевченка. "За словами Пукача, Гонгадзе знаходився в оперативній розробці, оскільки нібито був тісно пов'язаний з кримінальними структурами Павла Лазаренка і спецслужби були обізнані про його участь у низці злочинів. Наприклад, Пукач стверджує, що Гонгадзе мав здійснювати координацію двох злочинних груп, які готували викрадення футболіста Андрія Шевченка з метою отримання викупу", - пише видання.

У той же час, Пукач заявив, що спецслужбам вдалося запобігти викраденню. Також колишній генерал МВС стверджує, що журналіст був пов'язаний з однією з іноземних розвідок. Варто нагадати, що в період з 1999 по 2006 рік Шевченко був футболістом італійського "Мілана".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...