"Пустяки, дело житейское": Російські прокурори не знайшли нічого кримінального у заклику вбивати росіян

Після появи відповідного плаката у центрі Санкт-Петербурга прокуратура не почала перевірку за фактом розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Напис у центрі Санкт-Петербурга. Фото: соцмережі.

Прокуратура російського міста Санкт-Петербург не вважає фактом розпалювання міжнаціональної ворожнечі вивішування банера з написом «Вбивайте стільки росіян, скільки зможете». Відповідний банер з'явився вчора, 18 червня, на мосту імені Ахмата Кадирова, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Представники наглядового органу Північної столиці Росії запевняють, що банер не містить будь-яких закликів образливих для росіян. Тим часом, офіційний представник прокуратури Санкт-Петербурга Юліана Алексєєва не підтвердила інформацію, що з'явилася напередодні, про те, що після появи відповідного плаката, прокуратура почала перевірку за фактом розпалювання міжнаціональної ворожнечі. «Інформацію про початок відповідної перевірки ми підтвердити не можемо», - заявила Алексєєва.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...