Путін назавжди: господар Кремля нагородив "вчену", котра знає, як подовжити йому життя до 200 років

Користувачі соцмереж дуже скептично коментують цю подію та обіцянку молодої вченої.

Катерина Прошкіна. Фото: www.1tv.ru.

В інтернеті висміяли нагородження президентом РФ Володимиром Путіним "наукового" Катерини Прошкіній, яка нібито знайшла спосіб продовжити життя людини до 200 років. Про це пише в Twitter Павло Сенко, передають Патріоти України.

"Как и все в России — это очередная потемкинская деревня. Эта "ученая" — никто в научном мире", — прокоментував він сумнівне нагородження.

10 лютого в Кремлі Путін вручав премії президента в області науки і інновацій молодим вченим. Ця премія, заснована в 2008 році, присуджується за внесок в розвиток вітчизняної науки і інноваційну діяльність. За підсумками 2015 року, лауреатами стали троє дослідників, серед яких і науковий співробітник Інституту біології Комі Катерина Прошкіна.

"Екатерина Николаевна Прошкина занимается изучением роли защитных систем организма в повышении продолжительности жизни. Полученные ею научные данные открывают перспективы для разработки качественно новых медицинских препаратов", — сказав Путін. Нагородження Прошкіної дивіться з 7-ї хвилини відео.

"Хочется надеяться, что эта ученая ученей академика Кадырова", "Агенты Пенсионного фонда должны заказать эту ученую","Северная Корея со своими астронавтами на солнце нервно курит в сторонке", "Наше ноу-хау: награждать ученых за обещания! Даешь больше красивых обещаний! Один академик особенно преуспел в этой клоаке", "Если она проживет 200 лет, то, может, научный мир ее узнает", — коментують користувачі Twitter цю подію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...