Путіну не вистачить Керченського мосту. Крим прив'язаний намертво до України, - екс- керівник Генштабу ЗСУ

Вся справа - у географічному розміщенні півострова.

Крим географічно прив'язаний до України. Ілюстрація: соцмережі

Будівництва Кримського моста недостатньо для реалізації всіх стратегічних цілей Росії щодо Криму. Причиною тому особливе географічне положення півострова. Про це заявив генерал-полковник у відставці, колишній начальник Генерального штабу ЗСУ, колишній перший заступник міністра оборони України Анатолій Лопата, зазначають Патріоти України.

"Взагалі, я хочу сказати: коли радянське керівництво називають дурним, це не зовсім так. Рішення віддати Крим Україні було пов'язано, перш за все, з тим, що Крим пов'язаний з Україною географічно, а не тільки історично. Треба розуміти, що географія цього регіону прив'язана до України намертво. І це необхідно враховувати", - пояснив він.

При цьому Лопата відзначив, що поділ призведе тільки до втрат. "Ті ж канали, той же Кримський міст. Це дурниці. Необхідно знаходити політичне рішення, рішення миру. Тому що в цьому поділі - втрати, одні втрати", - сказав він.

Джерело: Обозреватель

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...