"Путівка" в один кінець: Кремль закрив "туристам Путіна" зворотній шлях до Росії – глава ДПСУ (відео)

На думку очільника відомства, на окупованих територія склалася непроста ситуація.

Голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал. Фото:kmu.gov.ua

Російські прикордонники не дозволяють бойовикам, що прямують з Донбасу, потрапити на територію країни-ворога. Про це заявив в інтерв'ю 5 каналу глава Державної прикордонної служби України Петро Цигикал, передають Патріоти України.

На думку очільника відомства, це свідчить і про те, що на окупованих територія склалася непроста ситуація. Там відбуваються відключення електрики, відчувається нестача продуктів харчування, а права людей постійно порушуються.

"Так. Факт підтверджується. З різних джерел. Це відповідний сигнал для нас, що не все у них так добре," – зазначив глава ДПСУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...