"Путин бессмертен": Мережу "порвали" фотодокази

Користувачі соцмереж запропонували перевірити родинні зв'язки президента РФ з Дракулою або пошукати в його резиденції машину часу.

Вампір чи машина часу? Фото: соцмережі.

Користувачі в мережі поширюють три фото, зроблених в 1920, 1941 і 2015 роках, на останньому з яких зображений президент Росії Володимир Путін, а на двох інших знімках зображені люди, зовні на нього схожі, але в більш ранньому віці. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Судячи з дат фото, "двійники", звичайно ж, не можуть бути самим президентом Росії, однак користувачі соцмереж, активно обговорюючи ці знімки, задалися питанням: може, Путін безсмертний? Як пише The Sun, в соцмережах з'явилося кілька версій, що пояснюють "таємницю" цієї добірки знімків. Жартівники стверджують, що російський президент або безсмертний, або є мандрівником в часі. За іншою версією, Володимир Путін пов'язаний з графом Владом Дракулою. Як відомо, Володимир Путін народився в Санкт-Петербурзі 7 жовтня 1952.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...