"Путин, помоги", - кримчани благають головного окупанта повернути пляж курортного Гурзуфа

Через приєднання території селища до МДЦ "Артек" відбудеться повна втрата туристичної привабливості Гурзуфа як курорту, бідкаються жителі у зверненні.

Мешканці Гурзуфа просять Путіна повернути їм доступ до моря. Ілюстрація:novosti-dny.su

Мешканці кримського курортного селища Гурзуф закликають російського президента Володимира Путіна втрутитися в ситуацію з закриттям доступу до популярного пляжу. Відповідне прохання опублікувала 13 серпня на порталі change.org мешканка Ялти Олександра Гончар, інформують Патріоти України.

У зверненні сказано, що жителі Гурзуфа змушені звернутися до Путіна в зв'язку з порушеннями їх конституційних прав і свобод посадовими особами Міносвіти і науки Російської Федерації і федерального державної бюджетної установи "МДЦ "АРТЕК" при бездіяльності так званого уряду Криму.

"Більше половини жителів селища міського типу Гурзуф залишаться відрізаними від доступу до моря, який мали з народження. Відбудеться повна втрата туристичної привабливості Гурзуфа як курорту", - обурюється кримчанка, яка написала звернення.

Як повідомлялося раніше, в кінці червня близько 250 жителів Гурзуфа протестували проти включення в межі дитячого центру "Артек" житлового масиву.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...