"Путин потратил 2,4 млн рублей на тапочки. А чего добился ты?": У соцмережах підняли на сміх главу РФ

Бюджетне підприємство у РФ на державні кошти закупило одноразових тапочок за космічну ціну.

Путін. Ілюстрація:www.radiosvoboda.org

У Росії бюджетне підприємство "Спеціальний льотний загін "Росія", що займається авіаційними перевезеннями перших осіб країни, включаючи її президента Володимира Путіна, закупило за державні кошти 24 тис. пар дорожезних одноразових тапочок. Про це пишуть у Twitter під ніком Muд Роисси, зазначають Патріоти України.

Це взуття VIP-персони одягають під час авіаперельотів. Згідно з інформацією з тендерної пропозиції, розміщеної на російському офіційному сайті державних закупівель, ціна однієї пари - 101 рубль 80 копійок.

При цьому російські ЗМІ уточнюють, що ціна пари найкращих одноразових VIP-тапочок зазвичай складає всього лише від 38 до 59 рублів. Таким чином, на тапочки для Путіна витратили понад 2,4 млн рублів.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...