"Путин прав": У мережі з'явилася "методичка" з правильними гаслами для росіян (фотофакт)

E "методичці" підкреслюється, що плакати для участі в спортивному заході "Лижня Росії - 2016" повинні бути написані від руки.

"Правильні" гасла, які пропонуються для плакатів. Фото: Twitter

У мережу потрапив документ, згідно з яким росіянам, які беруть участь в спортивному заході "Лижня Росії 2016" 13-14 лютого, пропонуються "правильні" гасла для плакатів. Лист опубліковано в Twitter користувачем КРЫМський УКР, передають Патріоти України.

Так, в "методичці" підкреслюється, що плакати повинні бути написані від руки.

Серед прийнятних варіантів відзначені: "Росія, вперед!", "Путін має рацію!", "Путін, ми з тобою!", "Трудовий Урал за Путіна!" і тому подібне.

"За схожою схемою в Росії проводять і соцопитування", "Роісся, вперде!", "Привіт СРСР", - написано в коментарях до фото.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...